En stor takk til alle og enhver!

Å crowdfunde / folkeinnsamle til et prosjekt kan være en skummel affære. 50 tusen på en måned, ville det være mulig?

Med digitale sykehusfortellinger ville vi gi ungdommene en mulighet til å fortelle med egne ord hvordan det er å være på sykehus over lengre tid. Blir de unge hørt? Sett?

Min erfaring etter ti år i sykehuskorridorene er at de faller mellom alle stoler i sykehusverdenen. For store for barneavdelingen, for små for voksenavdelingen, ungdom på sykehus er midt i mellom Lego og rullator. Ensomhet og isolasjon er ofte verre å takle enn selve diagnosen, med andre ord, digitale sykehusfortellinger ville være et viktig verktøy for å få til en endring.

De som har gjort suksess med crowdfunding har hatt noe å gi tilbake til de som støtter. Hva skulle vi gi? Mange møter med drodling endte med et kostnadsbevisst resultat, en takk på twitter, postkort eller foredrag.

Vi visste vel egentlig ikke helt hva vi gikk til. Prosjektet var superbra, målet enda bedre, men vi var nok ikke helt klar over hvor mange timer som skulle tilbringes ved tastaturet. Men takket være alle dere som støttet oss så kom vi i mål, vi er dere evig takknemlig.

Tusen, tusen takk til alle og enhver, uten dere hadde vi aldri kunnet gjennomføre pilotprosjektet. Vi har lært masse, vi er blitt litt klokere, og vi har pr i dag ordnet opp i to ting som kom opp, og flere endringer er på gang.

Anne Fi ☺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s