Hva skjer videre?

Vi har kommet veldig langt med Kickstarter-kampanjen vår. Vi har nådd ut til mange mennesker som syns at dette er bra, og av disse har 41 stykker valgt å støtte oss.

For dette er vi evig takknemlige!

Bare 13 dager igjen

Det er bare 13 dager igjen av den 30 dager lange kampanjen. Vi er over halvveis på dager, men vi er også over halvveis på summen vi trenger for å kunne lage de 10 første digitale fortellingene. Nå starter innspurtfasen!

Kickstarter-fremdrift

Må nå 50 000 kr for å utløse pengene

Kickstarter som folkefinansieringsplattform har valgt å være en «alt eller ingenting» plattform. Det betyr at vi kun får pengene som er gitt i støtte i dag dersom vi når 50 000 kr eller mer. Derfor håper vi at det er flere der ute som vil støtte oss, slik at vi får gjennomført første del av prosjektet vårt Digitale sykehusfortellinger.

De små summene like viktig som de store

DSC_0092_cr2Med folkefinansiering, som jo Kickstarter er, så er de små summene like viktig som de store. Det gjør at vi kommer nærmere målet, og det gir oss offentlig støtte at du syns prosjektet er viktig nok til å gi det pengestøtte. Det sier mye!

Så her er igjen de tre måtene du kan hjelpe oss på

1: Støtt oss med 50 – 250 kr.

Det er faktisk her de fleste ligger på donasjoner på crowdfunding-plattformer. Gå rett hit hvis du er klar for å gjøre det.

Du kan selvfølgelig også støtte oss med mer hvis du ønsker det.

2: Del at du har støttet oss.

Tweet at du har gitt oss penger ved å klikke på denne lenken: Jeg har gitt penger til @sykehusfortell på @kickstarter. Kanskje noe for deg også? http://ctt.ec/13iuw+

3: Del prosjektet og oppfordre noen du kjenner til å gi oss 50 – 250 kr.

Tweet at du støtter oss ved å klikke på denne lenken: Støtt dette prosjektet med 50-250kr. Så vi kan lære mer om hvordan det er å være ungdom på sykehus http://ctt.ec/BaJif+ via @sykehusfortell