FMC Technologies i Bergen backer oss med 20 000 kr!

En liten, men veldig glad rapport fra oss!

Da vi for fjorten dager siden startet vår crowdfunding, folkeinnsamling, var vi veldig spente. Hvordan ville en slik kampanje bli mottatt? Nå fjorten dager senere er vi utrolig takknemlig for alle og enhver av de 41 giverne som tilsammen har gitt 29.000,- kroner!

Kommunikasjon er et stort problem i helsevesenet. De unge faller mellom alle stoler, de er midt imellom Lego og rullator på alle avdelinger. Som de unge sier selv – diagnosen er en ting, men ensomheten og isolasjonen er verre å takle.

Deres stemme fortjener å bli hørt!

At så mange som 41 personer har gitt penger, gir rom for ettertanke. Den tillit dere viser oss er vi ydmyke overfor, og utrolig glade. Vi lover å gjøre vårt, vi vil lytte og gi ungdommen en stemme.

Og så til dagens store gladmelding fra FMC Technologies med sitt prosjekt – Be the one. De støtter de oss med 20.000,- kroner. En fantastisk gave, tusen, faktisk tjue tusen millioner takk!

Med håp om å nå målet, blir veldig glad for alle delinger, og alle heia rop, dere er gull for oss som så gjerne vil være med å gjøre en forskjell.

Merete, Therese og Anne Fi :)

fmc_dsf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s