Tre ting du kan gjøre for å hjelpe oss med Kickstarter-kampanjen vår

Som en liten pilot forsøker vi å få laget 10 digitale sykehusfortellinger med 10 ungdommer. De ferdige digitale fortellingene skal ungdommene få bestemme over selv, og de skal oppmuntres til å vise de til foreldre, legen sin, sykepleieren sin, kanskje til og med læreren sin og vennene sine. Samtidig håper vi at noen av disse fortellingene kan vises her på nettsiden vår.

Vi jobber med dette fordi vi tror det kan være en måte ungdommer på sykehus kan få formidlet noe om seg selv til familie, venner, leger, sykepleiere og kanskje til og med lærere. Det er nemlig ikke alltid så lett å si det man har og si, og kanskje ennå vanskeligere når man er ungdom. Samtidig tror vi dette vil gjøre det lettere for nettopp disse menneskene rundt ungdommen å forstå noe om personen og hva som er viktig for dem i sykehushverdagen.

Støtt oss på Kickstarter

Måten vi skal finansiere dette på er gjennom Kickstarter, en folkefinansieringsplattform som nettopp åpnet opp for norske prosjekter. Da trenger vi din hjelp.

Her er tre ting du kan gjøre for å støtte oss med å få laget de 10 digitale fortellingene.

1: Støtt oss med 50 – 250 kr.

Det er faktisk her de fleste ligger på donasjoner på crowdfunding-plattformer. Gå rett hit hvis du er klar for å gjøre det.

Du kan selvfølgelig også støtte oss med mer hvis du ønsker det.

2: Del at du har støttet oss.

Tweet at du har gitt oss penger ved å klikke på denne lenken: Jeg har gitt penger til @sykehusfortell på @kickstarter. Kanskje noe for deg også? http://ctt.ec/13iuw+

3: Del prosjektet og oppfordre noen du kjenner til å gi oss 50 – 250 kr.

Tweet at du støtter oss ved å klikke på denne lenken: Støtt dette prosjektet med 50-250kr. Så vi kan lære mer om hvordan det er å være ungdom på sykehus http://ctt.ec/BaJif+ via @sykehusfortell

Hvis du og flere støtter prosjektet med 50 – 250 kr så teller det faktisk ganske så mye. Det gjør at sannsynligheten for at vi får gjennomført dette øker hver gang det kommer inn en 50-lapp og oppover. Samtidig får vi også muligheten til å finne ut hvordan ungdommer har det på sykehus og muligheten til å gjøre noe med det.

Det er nemlig sånn med crowdfunding spesielt at uttrykket «Alle monner drar» er spesielt synlig. Vil du støtte oss? Gå videre til kampanjen vår her.

Hilsen AnneFi, Therese og Merete